El Marco llegeix el #llibrenegre tornant de Grècia

A la fotografia, Marco Martínez, actualment capità de l’Aita Mari, un vaixell de salvament marítim humanitari, tornant de Grècia, un bon moment per llegir el “Llibre Negre”. Aquest estiu, tot ell ho és, i a la tardor també. De fet, l’hivern i la primavera no son estacions en què no es pugui recomanar llegir el “Llibre Negre”, qualsevol dels seus dos volums fins ara. Més que res perquè a al tardor o a l’hivern ja tindrem el tercer volum i estaria bé que els dos anteriors ja estiguessin llegits. En tot cas, com el Marco, per conèixer les relacions, coincidències o històries paral·leles o iguals de l’anarquisme i l’independentisme als Països catalans.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *