Cayetana, excrecions i expulsions, misèria i companyia

Cayetana Álvarez de Toledo és la cap d’un partit, el Popular, més fatxa i perillós que cap dels altres que són de l’extrema dreta i de la dreta extrema espanyolista (VOX i Cs) en aquestes Eleccions espanyoles que són aquí. Cap de llista, no us cregueu que sigui res més. Al PP hi continua manant el fatxa major Ansar i a Catalunya el rei de la gamba, Ale, Ale. I tot i així, el que diu aquesta dona és no només lamentable sinó, sobretot, mentida podrida. Malgrat això, surt per aquí i per allà com surten els colons, aquells que en terra sotmesa escupen contra els que on se sotmeten i si algun planta cara encomanen als professionals de la porra, la massa o la toga que ens acabin de rebentar tot el que es pugui rebentar. L’únic objectiu que busca és que callem. I no callarem.

Sento una entrevista seva a TV3 en què aquesta dona no pixa fora de test perquè el que fa és cagar-se directament en totes les persones que entenem que no ser espanyolista no ens converteix en antidemòcrates (parlo de la paraula «democràcia» no en el sentit que ella i la seva banda diuen i repeteixen sinó en el sentit ampli que pot tenir) i que només si passem a assumir, obeir, callar i de pas fer com si no existíssim, potser ens perdonarà la gosadia d’haver plantat cara l’1 i el 3 d’octubre a la gent que com ella viuen amb l’esquena dreta i hi tenen el cos sencer, a la dreta.

Cayetana escup contra les persones que vam defensar les urnes el 3 d’octubre i ens titlla de violents i un munt de mentides més que ella no té cap mena mirament de dir i repetir. Ella és de les que devia aplaudir mentre ens pegaven tant com podien la colla de criminals que ens van pegar per tal que no poguéssim decidir. De fet, defensa emfàticament un altre colp d’Estat (li diuen 155 i és la suspensió de les lleis que permeten l’autonomia que Franco tampoc volia) i escup contra TV3 dient que aquesta televisió humilia la meitat dels catalans. I ho fa mentre obliga a parlar en la seva llengua qui l’entrevista, «porque así nos entenderemos major».

L’objectiu de la dreta veritable espanyolista és clar: destruir escola i mitjans de comunicació de la Comunitat Autònoma de Catalunya. I tenint clar que l’escola i els mitjans no són els que jo voldria, és ben clar també que són molt més diversos i plurals que els que el mateix PP ha construït on ha manat. Ara bé, repetir mentides molts cops continuen pensant que convenç qui no ho està. Sabem que és fals i que així no ho aconseguiran. I és per això que cal dir-los tant com calgui que de mentides seves n’estem fartes deu dies seguits. La Cayetana ha dit diverses barbaritats en el seu pas per la tele, barbaritats com aquestes: «Catalunya no és una societat democràtica, TV3 ha participat en un cop d’estat.» I quina societat ho és, mana, l’Expanya d’on vens i on tornaràs?

És una vergonya que una ocupant (amb totes les lletres) ens escupi a la cara tant com fa aquesta, fins i tot és una vergonya en una situació com l’actual d’atac absolut (amb tots els poders de l’Estat, mai separats). Ara bé, que el PP posi aquesta senyora de cap de llista és també la constatació que l’únic dels tres partits de dretes que pot governar l’Estat sap perfectament que els seus resultats seran, per dir-ho clar, «de merda». I tant li fa. La metròpoli ha renunciat a convèncer, ha renunciat a guanyar i ja només aspira a mantenir la dominació tal com es fa amb les colònies: a cops de garrot.

S’ha acabat el bròquil i, tot i que ella no m’entén, tu sí: a cagar la via!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *