Dijous 11 d’abril, presentem “Tarragona desballestada (Lleixiu de cendra i pixum)” a Tarragona


ATENCIÓ.
L’11 d’abril presentem “Tarragona desballestada (Lleixiu de cendra i pixum)” a les 19.30h als Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona. Hi sou totes convidades. Amb la presència de la prologuista Laia Estrada i l’autor de l’epíleg Gianni Sarno.

L’obra:
«Aquest és un recull d’articles que podríem considerar continuació i alhora complementari del que l’autor va publicar ara fa poc més de deu anys, el 2008, al voltant de les lluites socials esdevingudes al Camp mentre a una de les capitals, Tarragona, hi governava Joan Miquel Nadal. Si aquell portava per títol Ni Nadal ni Setmana Santa. El Camp: deu anys d’opinió crítica, aquest també utilitza el cognom de l’actual encarregat de la finca per posar-se títol: Tarragona desballestada. Lleixiu de cendra i pixum.

Com si fos un Atila aficionat, Josep Fèlix Ballesteros ha superat en acumulació de desastres l’anterior etapa del poderet tarragoní caracteritzada per la total impunitat nadalenca i per l’acumulació de desastre i mala gestió; i mira que era difícil d’aconseguir, però amb la mateixa estructura putrefacta i tenint en compte els anys passats ha aconseguit afonar més encara la ciutat. Això sí, si bé Nadal va ser capaç d’intentar fer net en el seu propi govern a partir de l’escàndol de Terres Cavades, Ballesteros ha estat incapaç de fer net de res, ni tan sols de la ciutat, sotmesa a una acumulació de merda difícil de superar com a conseqüència d’una absoluta mala gestió d’uns diners destinats al contracte de la brossa que serveixen per al que serveixen…»

L’autor: L’autor, Jordi Martí Font ha estat i és membre de molt diverses organitzacions i entitats culturals, sindicals i polítiques, des de la CUP de Tarragona fins a al CGT de Catalunya, passant per diversos casals i ateneus. Els darrers tres anys i mig ha estat regidor de l’Ajuntament de Tarragona per la CUP i és autor de llibres com Visca la Terra, visca l’Anarquia, Crema Londres a Tarragona, Les paraules són punys o Llibre Negre. És doctor en Filologia Catalana per la URV amb una tesi doctoral sobre Josep Llunas i la construcció de l’anarquia en català i és professor de Llengua i Literatura Catalana i Arts Escèniques a Secundària.

Podeu demanar el llibre a qualsevol llibreria de Catalunya perquè el distribueix Virus i a Tarragona de moment el podeu trobar a La Capona i a Reus a la Llibreria Gaudí.

Títol: Tarragona desballestada (Lleixiu de cendra i pixum)
Autor: Jordi Martí Font
Editorial: Lo Diable Gros
Col·lecció: El Martell, volum 7
Edició: febrer de 2019
Format: 14,1 x 21,3 cm
Pàgines: 312
ISBN: 978-84-949556-2-4
Preu: 15€ (iva inclòs)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *