Sembla com si els que manen de veritat…

Sembla com si els que manen de veritat a l’Estat espanyol estiguessin mirant de fer reformes a casa. I sembla que podria haver-hi damunt la taula la instauració d’una república que regenerés a ulls de la majoria la putrefacció a què ha arribat l’Estat espanyol. Aquesta suposada regeneració serviria per tancar “el tema catalán” 30 o 40 anys més. Parlo de pacte d’elits. Seria una bona explicació per entendre aquest atac a les figures reials que mai abans s’havia produït, fins i tot per part de mitjans més monàrquics que el rei. A veure què passa… Jo no sé res però tinc clar que continua essent al carrer on hem de ser, però sense perdre la visió del que passa per dalt.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *