Ensenya la poteta el primer volum de l’obra completa de Llunas, a poc a poc

A banda de Llibre Negre que fa temps que surt per aquí, des de fa més d’un any intentem, amb la gent d’Aldarull i Descontrol, fer una edició completa en dos volums de l’obra assagística comentada i editada de Josep Llunas.

El volum primer que sortirà inclou Qüestions socials,el text teòric més important, per un munt de coses que explico, de l’anarquisme català del segle XIX i un dels pocs que poden situar un autor de l’Estat espanyol com a rellevant a nivell europeu. Secrets que teníem molt ben guardats.

Sembla que la cosa comença a veure els darrers dies de la seva confecció. Sense cap mena de dubte, assistirem a un part que pot esdevenir múltiple. Per això tenia tanta panxa, va-ta-quí…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *