El “Llibre Negre”, en no res el tenim aquí

Ieppp!, Això va que treu fum. En poques setmanes tindrem a les mans el primer volum del “Llibre Negre”, aquell que inclourà textos de 1841 a 1939. És un volum amb moltes coses inèdites mai abans publicades i molts altres textos més coneguts però no per això no interessants. Cada text porta una explicació i interpretació meva i junts suposen l’antologia més important sobre catalanisme llibertari o anarquisme independentista des dels Països Catalans publicada mai. Serà el primer volum de tres que arribaran, de moment, fins al 2017. Qui en vulgui fer presentacions ja podeu anar proposant dates que després sempre em va malament. Salut, visca la Terra i visca l’Anarquia!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *