Demà ens citen a declarar com a acusades del 3 d’octubre, és un muntatge i no hi anirem


[NdP] Les tres persones acusades pel 3-O que no van acudir a declarar el 5 d’abril estan citades a declarar demà, i tampoc hi aniran

El proper dimarts 17 d’abril de 2017, després de no presentar-se a declarar el passat 5 d’abril, estan cridats a declarar amb acusacions sobre els fets del 3 d’octubre, Laia Estrada Cañón, Santi Fortuny Pàmies i Jordi Martí Font.

Es tracta de diverses acusacions per participar en la vaga general del 3 d’octubre contra la repressió viscuda els dies anteriors a la ciutat de Tarragona i a la resta de Catalunya. Les tres persones estan citades a declarar de 13 a 13.30h i en cap dels tres casos es presentaran ja que els tres acusats pensen que “es tracta d’un muntatge encaminat a crear i estendre la por entre la gent que pensa que l’actual situació de Catalunya respon, només, a una intenció criminalitzadora de la protesta social, que era, és i serà legítima sempre mentre existeixin injustícies i desigualtats socials”.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Tarragona, Països Catalans, 16 d’abril de 2018

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *