Escarbar la nit (54, 14 d’abril de 2018, Mostra del Llibre Anarquista de València)

-“La ciutat”, de Frans Masereel, Editorial Segadores. Una edició per flipar sense ni obrir els ulls.
-“Estudiantes por la justicia animal. Presentación y textos 2018”. Un fanzine d’aquest grup valencià antiespecista.
-“El camp de concentració de Portaceli (1939-1942)”. Un llibre coordinat per Rafa Arnal, publicat per L’Eixam Edicions. El primer estudi publicat sobre un camp de concentració franquista. Imprescindible sense cap mena de dubte. A veure quan el presentem a Tarragona.
-“El corazón del sueño”, de Rubén Uceda. Un còmic publicat per Solidaridad Obrera que arriba a la seva tercera edició.
-“No nacemos machos”. Fanzine amb cinc assajos sobre home i patriarcat.
-“Civilització capitalista”. Segon volum de l’obra monumental d’Ocalan, publicada en castellà i català per Descontrol, que cal llegir sense cap mena de dubte.
-“Federalismo. Estructura y dinámica federal”. Un llibre de Félix Carrasquer que recull i resumeix tot el pensament sobre organització social de l’anarquista- Publicat per Descontrol, per primer cop.
-“A mos redó”. Un llibre de receptes publicat per Caliu Editorial coordinat per Jordi Garcia sobre la cuina i la sobirania alimentària al País Valencià.
-“Cartas desde más abajo”. Un llibre, dels primers, d’Antonio Pérez Collado, un referent de l’anarcosindicalisme valencià contemporani.
-“Temps de fermança”, d’Albert Herranz; “De la gent i les coses” ,de Gerard Jacas; i “Versos tristos de combat”, de Pep Castells. Tres llibres de poesia de tres autors que cal llegir per entendre la complexitat de la paraula “poesia” aplicada a la gent que fa poemes avui en dia o fa uns anys.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *