[NdP] La CUP organitza una xerrada sobre el patrimoni arqueològic de l’Anella Verda dilluns 12 de març


La CUP de Tarragona va engegar el 2017 la campanya ‘Gran Runes de l’Anella verda’. Pels anticapitalistes l’objectiu d’aquesta campanya era “posar damunt de la taula la necessitat de preservar el patrimoni natural de l’Anella verda” així com també “sensibilitzar sobre el patrimoni arqueològic que podem trobar en aquest espai (pedra seca, masos, refugis de la guerra civil, pedreres romanes, jaciments…)”.

És per això que el proper dilluns 12 de març a les 19h a la sala d’actes de l’IMET es realitzarà la xerrada: “Paisatges culturals i patrimoni arqueològic: ús social, conservació i gestió” on hi intervindrà en Josep Maria Palet, investigador de l’ Institut Català d’Arqueologia Clàssica. La xerrada girarà al voltant de l’interès del patrimoni i del paisatge per a la societat a partir de diferents experiències d’arreu dels Països Catalans.

Candidatura d’Unitat Popular de Tarragona
Divendres, 9 de març de 2018

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *