Prendre la paraula

jordimartifont

29 de novembre de 2017
0 comentaris

Dissabte 2, “Visca la Terra i visca l’Anarquia” a la trobada de CDR d’Agramunt

Dissabte 2 de desembre a les sis de la tarda, presentarem el llibre “Visca la Terra i visca l’Anarquia” a la trobada de CDR d’Agramunt. El presentarà Domi Trinxat.

Diferents CDR organitzen una gran jornada solidària a Agramunt per exigir la llibertat dels presos polítics

https://www.llibertat.cat/2017/11/diferents-cdr-organitzen-una-gran-jornada-solidaria-a-agramunt-per-exigir-la-llibertat-dels-presos-p-40630

El pròxim dissabte 2 de desembre Agramunt serà l’escenari d’una jornada solidària organitzada per Comitès de Defensa de la República de diferents poblacions amb l’objectiu d’exigir la immediata alliberació dels presos polítics. Sota el lema ‘No esteu sols, no estem sols’, els CDR han preparat un seguit d’activitats que duraran més de dotze hores amb un ampli programa destinat a públics de totes les edats. A banda d’exigir la llibertat dels presos polítics, els altres objectius de la trobada seran seguir reclamant la instauració de la República Catalana, fomentar la participació en les eleccions del 21 de desembre i crear una caixa de resistència conjunta davant possibles sancions administratives.

La jornada començarà a 2/4 d’onze del migdia amb la pintada d’un mural per la llibertat i una xocolatada benèfica al Pàrquing Pont Romànic d’Agramunt. Posteriorment, a partir de 2/4 de dotze, hi haurà una cercavila que transcorrerà pels carrers del centre de la vila passant per la Plaça Mercadal fins a arribar al Pavelló Poliesportiu. Allà hi haurà un vermut amb actuacions musicals de Gerard Sala, Recorvery i Versions Estelada a partir de les 12h del migdia i serà retransmès per Ràdio Sió Agramunt.

El dinar popular tindrà lloc a partir de les dues de la tarda a un preu de 8 euros i amb activitats paral·leles com una exhibició de ‘slakline’, taller de malabars, vinyls amb Dirty Brown i un bingo solidari amb productes de la proximitat com a premi. A 2/4 de 4 de la tarda es farà una nova cercavila per la vila sortint des del Pavelló Poliesportiu i hi haurà un ampli reguitzell d’activitats infantils per als més joves.

A les 6 de la tarda hi haurà la presentació del llibre “Visca la Terra i visca l’Anarquia” de Jordi Martí Font; a les 7 un taller anti-rumors i a les 8 música en directa amb Orquestrina per la llibertat i Maripopes. A partir de les 9 del vespre està previst un sopar popular amenitzat per la Catxibanda a un preu de 6 euros i a les 10 hi haurà havaneres i ron cremat amb Marinada. La jornada ‘No esteu sols, no estem sols’, es clourà amb un concert gratuït a partir de les 23h amb les actuacions de Diga’ls-hi Inquiets, Comandants de Tros, The Targarians i TATE.

Des de l’organització s’informa que per reservar dinars i/o sopars cal contactar amb els CDR mitjançant les xarxes socials i que tots els beneficis de la jornada aniran destinats a la Caixa de Resistència dels CDR’s de la Noguera, la Segarra i l’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!