Prendre la paraula

jordimartifont

4 de novembre de 2017
0 comentaris

Deixa de ser una Illa-CGT ens adherim a la Vaga General del 8 de novembre de 2017


‘Deixa de ser una illa’- secció sindical de CGT Ensenyament a Tarragona dóna suport a la vaga general convocada per al proper dimecres dia 8 de novembre a Catalunya i anima a totes les treballadores a secundar-la.

Des de la nostra secció hem insistit moltes vegades que la nostra lluita és col·lectiva i mai pot estar aliena al seu context. D’aquesta manera treballem i lluitem contra qualsevol fet que suposi una coerció dels drets de les persones. Ara mateix, és responsabilitat del nostre col·lectiu combatre l’escalada repressiva que imposa l’estat espanyol.

Malgrat ser molt conscients que la repressió no és un fet nou, no ens quedarem amb les mans plegades davant els atacs a la llibertat d’expressió, que s’estan executant via tancaments de webs, escorcoll de mitjans, denúncies per manifestacions personals a les xarxes, etc. A més a més, mestres i professorat també hem estat assenyalats amb acusacions d’adoctrinament, fet paradoxal quan paral·lelament els governs estan subvencionant escoles de l’opus. Tampoc ens quedarem amb les mans plegades davant l’augment de la presència de les forces d’ocupació al nostre voltant, inaudit des de temps on la dictadura tenia aquest nom.

Ara mateix també, veiem com la llista de presos polítics amb els que sempre hem manifestat la nostra solidaritat, ha augmentat i en les dues últimes setmanes jutges i fiscals han decretat l’entrada a presó dels Jordis i de membres del govern de la Generalitat acusant-los d’haver fomentat un referèndum . Mai estarem al costat de qui reprimeix. Que el dia 8 sigui la continuïtat de l’1 i el 3 d’octubre, on la força del poble ens va fer veure que si estem juntes, guanyem.
8 d’octubre

Cap a la VAGA GENERAL!

Enllaç al comunicat de CSC-Intersindical convocant la vaga general: http://www.intersindical-csc.cat/2017/11/03/la-intersindical-csc-convoca-vaga-general-pel-proxim-dimecres-8-de-novembre-de-moment/

Comunicat de la CGT de Catalunya davant dels actes repressius de l’Estat:http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article12661&var_mode=calcul#.WfxKIySDP3B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!