Assentiré de grat, 27/09/17, amb Ferran Aisa

“I després què?” de Ferran Aisa

«Assentiré de grat», programa de poesia de Ràdio Terra que podeu escoltar també en podcast quan vulgueu.El segon programa de la temporada està dedicat a la Ferran Aisa a partir de la música de Traç i el seu disc “I després què?” .

«Assentiré de grat» inclou diverses seccions fixes:

«Diari de Joan Fuster». De 1952 a 1960, Joan Fuster, pensa lliure de catalana llengua, va escriure un diari que, llegit ara, esdevé un dels textos més suggestius escrits en aquest racó de món que són els Països Catalans. En aquest programa parla dels acusats que no són culpables, o sí…

«Diari de Joan Fuster». De 1952 a 1960, Joan Fuster, pensa lliure de catalana llengua, va escriure un diari que, llegit ara, esdevé un dels textos més suggestius escrits en aquest racó de món que són els Països Catalans. En aquest programa parla dels acusats que no són culpables, o sí…

Tanquem el programa d’avui amb “Una Història d’amor” d’Obrint Pas.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *