Prendre la paraula

jordimartifont

26 de setembre de 2017
0 comentaris

La CNT de Catalunya i Balears a favor de l’autodeterminació del poble català


Els Sindicats de la CNT de Catalunya i Balears volem fer públic el nostre posicionament a favor de l’autodeterminació del poble català.

Des del nostre tarannà anarcosindicalista pensem que la transformació política dintre del món capitalista no pot encabir tot el nostre anhel d’una transformació social on l’autogestió dels mitjans de producció i distribució siguin en mans de les classes treballadores. És per això que la nostra lluita quotidiana no està enfocada cap a la creació de nous estats o iniciatives parlamentàries.

Tot i així no podem restar mirant cap a un altre costat quan les persones són atacades i represaliades per part de qualsevol Estat, que en aquest cas s’ha tret la careta per revelar el seu autèntic caràcter autoritari i post-franquista com ja havia insinuat en altres moments (reformes laborals, rescats bancaris, escàndols de corrupció, retallades en la sanitat, desnonaments… algunes de les quals recolzades pel Govern de la Generalitat).

La CNT de Catalunya i Balears volem saludar l’actitud desobedient contra un aparell estatal dictatorial, discriminador i reaccionari i volem mostrar el més profund rebuig contra la repressió i contra qui l’exerceixi contra les treballadores i treballadors.

Les dones i homes CNT serem uns més en defensa dels nostres veïns i veïnes si així escau, com no pot ser d’altra forma a una organització anarcosindicalista i per tant revolucionària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!