La CGT de Tarragona ja té nou Secretariat Permanent


Dissabte 17 de juny de 2017 l’assemblea General d’afiliats de la CGT de Tarragona ha escollit els nous membres del Secretariat Permanent de la Federació Intercomarcal de la CGT de Tarragona.

Per primera vegada a la secretaria general hi haurà una dona, en aquest cas Montse Garcia Tomàs, de la Secció Sindical de l’Hospital Pius de Valls. La Secretaria d’Organització tindrà al capdavant Gerard Güell Pàmies i la Secretaria d’Acció Sindical comptarà amb Agustí Aragonès al capdavant, els dos vinculats als sindicalisme de Sanitat.

Vicente Gracia, sindicalista d’Administracions Públiques, serà el nou Secretari de Finances i Administració i la Secretaria de Formació tindrà al capdavant Antonio Maya Pavon, de la Secció Sindical de l’empresa Carbonell Figueres.

La Secretaria de Comunicació tindrà Conxi de Tera al capdavant i la de Jurídica, Carlos Montejano Andreu, delegat sindical d’ADIF.

La Secretaria de Salut Laboral la portarà Òscar Martí Rojas, del sector de la construcció, i les secretaries de Gènere i d’Acció Social tindran Gemma Fuentes alcapdavant, tot i que serà el grup vinculat a “Deixem de ser una illa” qui se’n carregarà col·lectivament.

El nou SP es constitueix després de sis mesos de transició amb una gestora al capdavant del sindicat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *