Aquesta setmana surt “Visca la Terra i visca l’Anarquia”

Aquesta setmana, surt el meu nou llibre “Visca la Terra i visca l’Anarquia!”, un llibre de prop de 400 pàgines sobre la independència dels Països Catalans i l’anarquia en una primera part i, en la seva segona, un recorregut pel procés a partir de textos meus publicats en cada un dels punts d’aquesta cosa que estem vivint fins al dia d’avui.
El llibre té portada de la Nerea Borrell i pròlegs de la Núria Comerma, Anna Gabriel, Jakue Pascual i Vidal Aragonès. É sun llibre publicar per l agent de Calúmnia, a Mallorca, i obre la seva col·lecció Arrelar.

Com que aquest llibre no produeix cap mena de benefici econòmic, la seva presentació té com objectiu vendre exemplars que no faci perdre euros a qui ho edita i alhora que es debati al voltant d’això que passa a Catalunya sobretot però als Països Catalans en general. Si a algú li ve de gust presentar el llibre al seu local, espai, etc., feu un xiulet i ho muntem, enviant un correu a jordimartifont@gmail.com

Salut tinguem!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *