Llunas ressuscitarà també com a teòric


Si fins ara ja tenim el volum de l’obra poètica completa de Josep Llunas, editat per l’Associació d’Estudis Reusencs, i ben aviat “La Revolució” i “Amoria” editat per l’editorial Emboscall de Vic, avui m’han confirmat que les editorials Aldarull i Descontrol de Barcelona publicaran l’obra completa de Llunas pel que fa als llibres de teoria anarquista dels quals en faré l’edició jo mateix. Aquesta és una notícia de màxima importància per al pensament polític català, en aquest cas l’anarquisme, que recuperarà així un dels seus teòrics més destacats sinó el que més. Quedarà només per treure la biografia, que tinc preparada i fa uns mesos tenia fins i tot editorial, i l’arreplec dels seus articles periodístics, que també tinc preparats.
Som-hi que això pinta ja molt i molt bé.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *