Obrim la inscripció al curs “Art i llibertat. Les estètiques de l’anarquisme”


Curs/cicle de conferències “Art i llibertat. Les estètiques de l’anarquisme” que hem organitzat des de la secció sindical d’ensenyament de CGT a Tarragona, “Deixem de ser una illa”.

El curs està especialment adreçat a professorat i mestres d’educació infantil i primària, i estudiants que en un futur es voldran dedicar a la docència, però està obert a la participació de qualsevol persona interessada. La matrícula és gratuïta, però caldrà realitzar la inscripció emplenant el formulari que trobareu a la pàgina web. Hi podeu accedir clicant a la següent imatge: formulari d’inscripció.

El curs ha estat reconegut com a activitat de formació permanent pel Departament d’Ensenyament (15 hores).

“Art i Llibertat. Les estètiques de l’anarquisme”

El curs constarà de cinc sessions de tres hores cadascuna. En elles s’introduirà els assistents a les concepcions estètiques i les pràctiques artístiques que es van desenvolupar en el si del moviment obrer anarquista o que es van inspirar en els ideals llibertaris. El recorregut per les diferents disciplines (música, arts visuals, cinema i literatura) que es proposa permetrà analitzar les múltiples formes d’expressió d’una concepció que atribueix a l’art una doble funció de crítica de la realitat social existent i de proposta normativa capaç de desplegar les potencialitats d’autorealització inherents a la capacitat creativa de la naturalesa humana.

L’estructura de les sessions serà la següent: a) presentació crítica i defensa per part d’un o una ponent de les relacions entre les diferents disciplines artístiques i els moviments i principis anarquistes; b) valoració i discussió de les aportacions presentades per la resta d’assistents.

Trobareu més informació a:
Web: https://sites.google.com/site/cgtensenyamenttarragona/

Blog: http://deixadeserunailla.blogspot.com.es/

Segueix-nos al twitter: @Deixadeserilla

Email: eductgn@gmail.com

Facebook:

https://ca-es.facebook.com/people/Cgt-Ensenyament-Tarragona/100010995871381

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *