David Castillo al “Dents i ungles” de la María Romano

David-castillo
http://www.tarragonaradio.cat/contingut_programa/dents_i_ungles_david_castillo/89/12439

David Castillo copsa el batec poètic dels espais urbans i recull l’alè contracultural dels barris populars. Els seus llibres trepitgen els carrers i surten de bars per remullar la melangia amb música i alcohol. Amb ell i amb les cançons de Bob Dylan ens perdem en la nit i ens amistem amb el nostre passat.

Textos: La muntanya rusa (1993); Gameover (1998); El pont de Mühlberg (2000)

Música: Exxasens (“Supernova”); Anna Thorsvalsdottir, International Contemporary Ensemble (“In the Light of Air: I. Luminance”); Bob Dylan (“Don’t Think Twice, It’s All Right”, “Hurricane”, “Down the Highway”); Lou Reed (“Riptide”); Erik Truffaz 4tet (“The secret of the Dead sea”); Misha Alperin (“Obstinato in 7/8”); Leonard Cohen (“I’m Your Man”); Kevin Bowyer (“Riff-Raff”); Antonis Anissegos, Thymios Atzakas, Savina Yannatou (“Trio2 nowthec”); Hidden Orchestra (“Undergrowth”); Carl Petter Opsahl (“Dance the soul”, “Frosne Engler”); Polar Bear (“Finding our feet”); Yelena Eckemoff, Marilyn Mazur, Mats Eilertsen (“Sand-Glass”).

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *