Prendre la paraula

jordimartifont

15 de juny de 2016
0 comentaris

Davant les mentides de la consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz

ensneyament

Aquesta setmana hem viscut un lamentable despropòsit de la consellera Ruiz. Ha utilitzat els pressupostos per fer campanya electoral per les eleccions espanyoles i de pas carregar contra la CUP per fer-se els seuperherois de Catalunya.
Ruiz ha citat directors i directores de centres per argumentar-los que, davant aquesta situació, MÉS RETALLADES!
Doncs sapigueu que si hi ha més retallades és voluntat EXPRESSA POLÍTICA, no problemes de caixa! Juguen amb el desconeixement que majoritàriament té el poble de la hisenda pública per a difamar contra qui MAI, ABSOLUTAMENT MAI, hem donat l’esquena al poble i, menys, a les classes populars. Us explico:
-Avui Meritxell Ruiz demostra el que realment vol: CARREGAR-SE l’educació pública i tirar la culpa a algú altre fent campanya a Espanya.
-Hi ha 800 milions d’€ que es poden utilitzar amb modificació de crèdit i el govern no vol. Voluntat contra la pública i ús infame dels centres educatius amb finalitats electorals.
-Junts Pel Sí paga escoles d’elit. Tan sols 10 de l’Opus Dei reben 25M€/ any. Cobrir les baixes i substitucions són 40M (ens en sobren).
-La Consellera Ruiz és la MATEIXA que amb Junts Pel Sí ha negat pujar impostos als més rics per tenir 400 milions d’euros més.
-És la consellera que manté matriculacions obertes a les concertades fins l’octubre i a les públiques les tanca al març.
Dit això, amb uns pressupostos no consensuats només resta dir que aquest govern ens vol portar a un país amb els rics blindats, el desmantallament dels serveis públics i l’empresa privada vivint a costa dels nostres diners!
Us adjuntem un comunicat amb dades més específiques per tal que conegueu la realitat. Tot el que diu en aquesta infografia ho podeu consultar al BOE i al DOGC, a secretaria del vostre Ajuntament i on considereu oportú i contrastar que són dades objectives.
Qualsevol lletrat o lletrada que conegui hisenda pública us podrà confirmar que Junts Pel Sí menteix i aquestes dades que us exposem són TOTALMENT certes.
Que no et venguin la moto!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!