Prendre la paraula

jordimartifont

30 de maig de 2016
0 comentaris

Amb el curt “Cthulhu” guanyem el Premi de Secundària no obligatòria del CAC a l’Escola!!!

https://vimeo.com/123329090

Avui, un altre cop, hem viscut un matí de recol·lecció de feina feta al voltant del curtmetratge “Cthulhu” el curs passat a l’Institut Baix Penedès. I sí, és una gran alegria tornar a veure el curt i sentir que veritablement vam fer una gran feina, entre totes i tots, sense deixar ningú fora i, sobretot, atrevint-nos a no fer el que tocava.

Si el passat 7 de juny del 2015, era el concurs del Festival de Cinema Internacional en Català Fic Cat, avui el que hem guanyat, les i els alumnes i professors d’Arts Escèniques i Educació Visual de l’Institut Baix Penedès ha estat el Premi del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC a l’Escola) en la categoria d’Ensenyament de Secundària no Obligatori. El Premi se’ns ha atorgat a l’auditori CosmoCaixa de Barcelona al migdia.

Entre els altres premis que s’han repartit n’hi ha hagut una per a La Muntanyeta de Tarragona i dos segons premis per a l’Institut Roseta Mauri de Reus i l’Institut Matí Franquès de Tarragona.

El curtmetratge “Cthulhu” que hi hem presentat el vam fer el curs passat i està basat en el conte “El cerimonial” de Lovecraft, concretament en la seva versió il·lustrada per Alberto Breccia. Us el recomano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!