“Crema Londres a Tarragona” es convertirà en paper de la mà d’Arola Editors

Roser jordi

Sembla que ja tenim editorial. Serà Arola Editors qui traurà “XCrema Londres a tarragona” en paper. Som la Roser, la Laura i el Jordi, tres quasi desconeguts quan ens hi vam posar. Cada dimecres durant un any, s’establí un vincle creatiu seguint un sistema senzilli i fàcil d’explicar. La Roser, des de Londres, enviava una fotografia al Jordi, a Tarragona, producte de la setmana, i el Jordi creava mig automàticament un text. La Laura, a més, ho ha traduït a l’anglès, amb la supervisió de la Núria.

Roser Arques Morueta, nascuda a Tortosa l’any 1985. Va estudiar fotografia a l’EADT. Es poden veure alguns dels seus treballs fotogràfics al següent enllaç: www.roserarques.com

Jordi Martí Font, nascut a Tarragona l’any 1969. Va estudiar Filologia Catalana a la URV. Actualment viu a Tarragona tot i que és de Marçà. Podem llegir alguns dels seus treballs literaris al següent enllaç: http://blocs.mesvilaweb.cat/jordimArtifont

Laura. Professora d’anglès a Secundària, que va acceptar convertir en anglès els textos del Jordi inspirats per la Roser.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *