Tot penja d’un fil, o no, però la feina s’acumula i és… plaent

20140412_155250Sembla que allò que deien els Quico el Cèlio en referència a la feina, que qui en busca no en troba i qui en té en troba més, no només és veritat sinó que refotudament és molta i molta veritat.

“En aquesta gran època… les paraules són punys” ha arribat a la tercera edició i queden presentacions previstes a Barcelona, la Canonja i Reus, a més d’algunes altres com Perpinyà i Olot que es van ajornar i que haurem de reprogramar, tot i que no sé quan. Podria ser, si tot va bé, que el llibre es publiqués també en castellà, tot i que encara no és segur i l’editorial on està clara. S’accepten propostes…

La biografia de Llunas, “La Tramontana” i la seva obra teòrica sembla que veurà la llum en uns mesos en un volum extens, la qual cosa m’omple d’alegria.

Si tot va bé, “Crema Londres a Tarragona” podria ser que arribés a les llibreries abans de Sant Jordi, tot i que res no és segur…

I “Visca la Terra, visca l’Anarquia”, un recull de treballs meus sobre anarcoindependentisme, podria sortir en format llibre un dia o altre.

D’altra banda, Llunàtics tenim molt avançat el disc aquest que fa dos anys que estem fent. El resultat sorprendrà segur, tant potser com a nosaltres mateixos.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *