Dimarts 15, 19h, “Les paraules són punys” a Cambrils

Cambrils_15_desembre_2015
**15 desembre, a les 19.00
Presentació del llibre LES PARAULES SÓN PUNYS amb el seu autor: Jordi Martí Font.

Durant aquest primer any d’existència, l’Ateneu Llibertari Paulí Pallàs de Cambrils ha realitzat mitja dotzena d’actes (hem parlat de la copa vaginal, d’animalisme, de la utopia, de l’autogestió alimentària i de la salut, de remeis casolans…); hem començat un projecte per implantar i plantar un seguit d’horts urbans als parcs públics de la ciutat, hem omplert un autobús per visitar les companyes de la DOLÇA REVOLUCIÓ a les instal·lacions del Josep Pàmies a Balaguer i, sobretot, hem compartit, rigut i après les unes de les altres.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *