Escarbar al nit (42, 30 de juliol de 2015… no érem tan dolents)

carlos
Bons i dolents. Ni tan bons ni tan dolents…
-“Don Carlos” de Friedrich Sciller. Arola Editors. Tarragona 2010. Considerada, unt amb “Nathan el savi” de Lessing i la “Ifigènia” de Goethe un dels tres grans drames de la humanitat creats en llengua alemanya a la dècada dels vuitanta del segle XVIII.
-“Ideario”, de Ricardo Mella. Producciones Editoriales. Barcelona 1978. Mella, l’anarcocol·lectivista mirall de Llunas en espanyol, humanista, literat, anarquista…
-“No éramos tan malos. Memorias de la Guerra Civil Española 1936-39”, de Jacinto Toryho. G. del Toro Editor. Madrid 1975. Toryho, des d’una posició destacada com a director de la “Soli”, explica els seus anys de guerra i revolució.

I les dues grans adquisicions de la setmana no són altres que la “Història Nacional de Catalunya” de Rovira i Virgili publicada el 1922 per l’Editorial Pàtria i la “Història Universal de l’Art” de l’Editorial Planeta. És bo que el paper sigui pesat per a la gent que mai no ha llegit. Així els llibres són nous i alhora es venen a preus de saldo.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *