Prendre la paraula

jordimartifont

29 de novembre de 2014
1 comentari

Demà, algunes no serem a Barcelona a parlar sobre la independència sense estat

30 novembre indep sense estat

Comuniat (o alguna cosa així)

Avui, 29 de Novembre de 2014

Donades les circumstàncies que han envoltat la celebració de les jornades de reflexió “Independència sense Estat” de divendres 28, a causa de la participació de Félix Rodrigo Mora, us volem comunicar que no es donen les condicions necessàries per desenvolupar adequadament el debat del dia 30 a l’Espai Obert. Estem disposats, però, a un altre debat amb el mateix format, enunciat i participants en un altre moment.

Lamentem avisar-vos amb tan poca antelació, però per qüestions de calendari no hem pogut decidir-lo abans. Agraïm que ens hagueu convidat al debat i estarem encantades de participar la següent vegada.

Ismael (Procés Embat)
Oriol (Negres Tempestes)
Jordi Martí Font

Aquest és el text que avui hem enviat als organitzadors de les jornades que surten en aquest cartell. Personalment, em sembla deplorable que no puguem debatre de forma normal sobre aquest tema perquè en convidar el Félix Rodrigo Mora, l’únic tema de debat precisament sigui aquets convit. No m’estendré ara sobre aquest tema, però sí que en vull parlar públicament amb les parts, quan algú aconsegueixi que les parts puguin parlar. No crec que el Félix sigui ni feixista ni masclista, tot i que discrepo moltíssim si no totalment del que ell defensa públicament i de moltes de les seves postures, però negar la paraula a algú no és propi de qui vol enfrontar-se al totalitarisme. El que queda clar és que demà el debat anunciat no es produiria i crec que fa molta i molta falta, per tant, fins al proper debat.
Els organitzadors de les jornades han fet públic aquest comunicat amb el qual coincideixo en moltes coses…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!