Prendre la paraula

jordimartifont

5 d'agost de 2014
1 comentari

Tot es trenca però tot, encara més, reneix. Tornem-hi que no ha estat res!

índexQuè hi farem si no en tinc ni idea d’ordinadors tot i que faci vint anys que em són imprescindibles per a la feina? Avui mitja tesi ha desaparegut. No cal que hi penseu solucions que no n’hi ha, els dos tècnics que conec, que a més i sobretot són amics, ja s’ho ham mirat a distància i res hi ha per fer. Ha desaparegut, potser perquè no està prou bé tot, potser perquè me l’he menjada.

En qualsevol cas, ara toca tornar enrere i refer pàgines i pàgines. Ara mateix no estic massa d’humor ni amb mass aganes, la veritat, però sé qie, com sempre, quan m’hi posis i perdi hores, son, menjades i de tot sortirà i aquest estiu tindrà final feliç… o no. En fi, que somh-i que no ha estat res. I Llunas i companyia s’ho mereixen.

  1. Sembla que tens clar que te l’has carregat tú sense voler. Millor. Els aparells telemàtics no són màquines, tenen una màgia. Em volia comprar un gos per parlar amb ell i així tothom pensés que sóc bastant normal. Podriem interactuar públicament. Però m’abruma la responsabilitat i segueixo tontejant amb els ordinadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!