Prendre la paraula

jordimartifont

9 de desembre de 2013
0 comentaris

Dimecres 11 de desembre serem a València a parlar de municipalisme llibertari amb Frank Mintz

El proper dimecres 11 de dessembre, a les 19h, faré una xerrada-debat sobre “Municipalisme llibertari: participació i empoderament» amb Frank Mintz (escriptor, historiador i militant anarcosindicalista). L’acte serà moderat per Josefina Juste (Dones Lliures CGT i Ràdio Klara) en l’espai Octubre Centre de Cultura Contemporània (c/ Sant Ferran, 12). L’acte es troba dins de les XIV Jornades Llibertàries organitzades per la CGT del País Valencià sota el títol “El nostre futur comença ara”. Podeu llegir-ne la programació completa desplegant a baix.

Jornades culturals organitzades per la Confederació General del Treball. Del 9 al 13 de desembre en Octubre CCC (C/ Sant Ferran, 12, València). Aquest video es pot veure en els autobusos de València a partir del 3 de desembre

Programa XV Jornades Llibertàries CGT-València

El nostre futur comença ara

Del 9 al 13 de desembre 2013

Exposició “La llengua com a alliberació: Esperanto. Les cultures de la llibertat en l’anarquisme ibèric”

Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12)

Dilluns 9 desembre:
12h: Presentació de les Jornades i de l’Exposició a càrrec de José Manuel Muñoz Póliz (Secretari General CGT) i Enric Tarrida (Secretari General CGT-València)

19h: Xerrada-debat «Trencar la por, construir moviment» amb Enric Durán (Activista per la revolució integral), Yolanda Ruiz García (Madres de Vallecas) i Jesús Arteaga ‘Jipy’ (Assemblea Antirepressiva 15M València). Modera: Antonio Pérez Collado (Secretari Acció Social CGT-PV)

Dimarts 10 desembre:
19h: Xerrada-debat «Front a la injustícia, desobediència!” amb Iolanda Prats (Plataforma d’Afectades per la Hipoteca), Miguel Montenegro (Secretari General CGT-Málaga) i Iñaki Aicart (Assemblea de Docents de Balears) Modera: Emilia Moreno (Secretària General CGT-PV)

Dimecres 11 desembre:
19h: Xerrada-debat “Municipalisme llibertari: participació i empoderament» amb Jordi Martí i Font (CGT-Catalunya) i Frank Mintz (Escriptor, historiador i militant anarcosindicalista). Modera: Josefina Juste (Dones Lliures CGT i Ràdio Klara)

Dijous 12 desembre:
19h: Xerrada-debat «La creativitat és un arma carregada de futur» amb Quique Falcón (Poeta), Isabel Montoro (Periodista i poetessa) i Francisco Contreras Molina ‘El Niño de Elche’ (Cantaor). Modera: Fermín Alegre (Pintor i poeta)

21h30: Vetlada reivindicocreativa en Ateneu Llibertari “Al Margen” (C/ Palma, 3)

Divendres 13 desembre:
19h: Xerrada-debat “Filosofia per a la revolució i la vida: el bon viure” amb Amparo García del Moral (Psicoanalista) i Astrid Agenjo (Economista). Modera: Carlota Garrido (Joves CGT)

21h30: Festa en el local de CGT (Av. del Cid, 154)


Equip Comunicació i Gabinet de Premsa CGT-PV www.cgtpv.org 96 313 43 53 comunicacion-cgtpv@rojoynegro.info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!