Prendre la paraula

jordimartifont

3 d'octubre de 2013
0 comentaris

Crema Londres a Tarragona (trenta-cinc): ?Trencada a Harrow i Hillingdon”

Partida per la meitat o per la meitat més una. Ets majoria absoluta i ja ho sabem. Però de quina de les parts? De la City, Westminster, Kensington i Chelsea? O de Hammersmith i Fulham, Wandsworth, Lambeth, Southwarks o Tower Hamlets? Segur que quan acabem de llegir aquest Crema encara no ho sabrem. De cos i de vestit, ara que tot i ser tardor fa tanta calor pels carrers i places per o transites que el vestit és curt, curtet, curtíssim. I des de darrer estant, tot esdevé més fàcil, per ser-hi, per anar-hi i per trobar-te com a casa un cop t’hi has afegit sense deixar que l’aire sigui frontera. (Continua)

Dividida, esberlada, partida, separada, despistada… sense bata ni davantal, amb vestit de rodonetes blanques que són “lunares” a Sevilla, damunt de fons blau o verd, que tant és. I és el mateix a voltes i segons qui ho digui. No aquí que tenim dos noms diferents però sí en altres indrets on el mateix nom anomena els dos colors que trobes a Hackney, Islington, Camden, Brent, Ealing i Hounslow, però no en canvi a Richmond, Kingston, Merton, Sutton i Croydon.

Et rasques el clatell suat de tant de moure la resta del cos en indrets que són sovint palaus del ball i expositors de la calor que el cos produeix. I s’esdevé que mentre el ball es transforma en les vides que no has viscut, la resta sembla una excusa perfecta per acabar el recorregut pacient per Havering, Barking i Dagenham, Redbridge, Newham, Waltham Forest, Haringey, Enfield i Barnet. I en falten dos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!