Divendres, sopar de No siguis una illa, Jubilem la Lomqe!

Totes i tots els qui estudieu (o no), feu classes (o no), sou de No siguis una illa (o no), tingueu ganes de vindre (o sí), esteu convidades, divendres 5 de juliol a les vuit del vespre, al sopar anual de tancament de curs de No siguis una illa-CGT.

El sopar comptarà amb una xerrada prèvia sobre la Lomqe a càrrec de l’Emili Cortavitarte, membre de la CGT i historiador; i l’Emilia, membre de la USTEC. La xerrada serà a les 20h a la plaça dels Natzarens (a prop de la sala Trono i de l’Ateneu Llibertari Alomà, a la Part Alta de Tarragona). Seguidament farem un sopar amb el que cadascú hi porti per continuar debatent. 

Us hi esperem!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *