25 d’abril, 19h: manifestació per l’ensenyament públic de qualitat a Tarragona

Manifestació unitària per l’ensenyament píblic de qualitat, 25 d’abril a Tarragona, a les set de la tarda a al plaça Imperial Tàrraco fins a la plaça de la Font.

Davant de la profunda agressió que estan sofrint els serveis públics i, en Davant de la profunda agressió que estan sofrint els serveis públics i, en particular l’ensenyament, des de la comunitat educativa convoquem una particular l’ensenyament, des de la comunitat educativa convoquem una setmana de lluita del 22 al 28 d’abril per aturar aquestes polítiques, el setmana de lluita del 22 al 28 d’abril per aturar aquestes polítiques, el resultat de les quals es una merma en la qualitat de l’educació pública que resultat de les quals es una merma en la qualitat de l’educació pública que agreuja cada cop més les diferències socials entre rics i pobres. agreuja cada cop més les diferències socials entre rics i pobres. (Continua)

Ens oposem a la privatització de l’educació, al tancament de centres Ens oposem a la privatització de l’educació, al tancament de centres públics i a la precarització de la gent que hi treballa a l’ensenyament. públics i a la precarització de la gent que hi treballa a l’ensenyament.

Volem que es cobreixin les baixes de professorat des del primer dia, que Volem que es cobreixin les baixes de professorat des del primer dia, que les aules no estiguin massificades i que es retiri l’augment de taxes a la FP i les aules no estiguin massificades i que es retiri l’augment de taxes a la FP i a la Universitat, que són traves per accedir a la formació a les filles i fills a la Universitat, que són traves per accedir a la formació a les filles i fills del poble. del poble.

També volem que els centres educatius públics no imitin els models de També volem que els centres educatius públics no imitin els models de gestió privada piramidal. Per un ensenyament de qualitat ens cal gestió privada piramidal. Per un ensenyament de qualitat ens cal recuperar la gestió democràtica dels centres educatius on els claustres i els recuperar la gestió democràtica dels centres educatius on els claustres i els consells escolars siguin verdaders òrgans de govern . consells escolars siguin verdaders òrgans de govern.

Es per això que fem una crida a la comunitat educativa ( alumnes, mares i Es per això que fem una crida a la comunitat educativa ( alumnes, mares i pares , professorat i personal laboral dels centres educatius…) i a la pares , professorat i personal laboral dels centres educatius…) i a la ciutadania en general a participar a la ciutadania en general a participar a la Manifestació unitària per l’ensenyament píblic de qualitat, 25 d’abril a Tarragona, a les set de la tarda a al plaça Imperial Tàrraco fins a la plaça de la Font.

I a les altres accions convocades durant aquesta setmana : I a les altres accions convocades durant aquesta setmana :

-23 D’ABRIL, dia de Sant Jordi reivindicatiu als centres i al carrer .Porteu -23 D’ABRIL, dia de Sant Jordi reivindicatiu als centres i al carrer .Porteu

samarretes grogues samarretes grogues

-25 D’ABRIL, tothom a la mani de Tarragona i tancades a centres . -25 D’ABRIL, tothom a la mani de Tarragona i tancades a centres .

-28 D’ABRIL , Manifestació a Barcelona 11,30h (Pg de Gràcia – c/Aragó) -28 D’ABRIL , Manifestació a Barcelona 11,30h (Pg de Gràcia – c/Aragó)

ANPE , CGT , CCOO , CSIF , SE , SEPC , UGT , USTEC·STEs (IAC)

Arxiu adjunt: Díptic de la manifestació

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *