Crema Londres a Tarragona: “‘A’ Bomb in Wardour Street”, de The Jam

(Amb aquesta entrada, el Carles Ribas inaugura l’apartat musical de la secció d’aquest bloc “Crema Londres a Tarragona”. El Carles, a banda de ser el company de la Verònica, toca amb Islandia Nunca Quema i ens introduirà en les can?ons sobre Londres que a ell li agraden. Un espai per aprendre’n un munt. Aquí teniu el seu primer text i la seva primera cançó)

Martin Amis deia que sempre tornava de Londres més savi i més trist. No sé exactament què volia dir amb això, però en faig una interpretació particular i comparteixo aquesta sensació a la meva manera. El fet d’arribar a Londres i sentir l’emoció de retrobar-te amb una vella amiga no es repeteix en altres ciutats que he visitat. És tot un plaer poder encetar una sèrie dedicada a cançons d’artistes britànics que parlen d’aquesta ciutat que em fascina, tot i que m’atreviria a dir que la banda sonora, diversa i eclèctica, de la ciutat no parla precisament d’ella.

Comencem amb una cançó de The Jam, ‘A’ Bomb in Wardour Street, una mena d’homenatge apocalíptic a aquest conegut carrer del Soho.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *