Toni Rico obre les segones Jornades sobre Anarquisme i Alliberament Nacional de Tarragona

(No sé per què avui el Vilaweb no deixa penjar fotos al meu bloc…)
Toni Ricoobrirà, aquest divendres 7 de febrer a les 8 del vespre, les segones Jornades sobre Anarquisme i Alliberament Nacional organitzades pel col·lectiu intermitent Capdetrons. Rico farà una xerrada al Casal Sageta de Foc (al carrer Trinquet Vell) sobre l’assagistade Sueca Joan Fuster, la seva obra i les seves idees. Toni Rico és professor d’Història i especialista en Joan Fuster, alhora que articulista a pàgines web com llibertat.cat i va ser el número 2 de la llista electoral de les CUP a les Eleccions del Parlament de Catalunya per la demarcació de Girona.

Les jornades continuaran dimarts a dos quarts de vuit del vespre amb la presentació del documental “Ser Joan Fuster” a càrrec de la documentalista Estefania Savall al Centre Cívic de la Part Alta, un espai que acollirà durant les següents setmanes una exposició dedicada al pensador valencià.

Les jornades continuaran amb un debat sobre “Municipalisme llibertari”, 16 de febrer a l’Ateneu Llibertari Alomà amb Jordi Bonet i Anna Gabriel; i una trobada de “col·lectius, persones i coses” el 23 de febrer al migdia a la plaça dels Natzarens amb l’actuació d’Anacardos Gratis; i altres actes diversos que s’aniran concretant al llarg del mes de març.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *