Crema Londres a Tarragona, a El Jornal, Estel Negre i El Setge

De moment, la secció “Crema Londres a Tarragona” que estrenarem avui passades les 12 de la nit es podrà llegir, a banda d’aquest bloc, a tres mitjans digitals. D’una banda hi ha Estel Negre de Mallorca, d’altra El Jornal de Tarragona i per acabar El Setge de Cambrils, tot i que altres també han respost que la publicaran i de moment no ho han confirmat publicant l’entrada que vam enviar per fer-ho. Qui vulgui ja ho sap. I si decidu publicar “Crema Londres a Tarragona”, si pot ser, ens ho feu saber i ho publicitarem.
Per tancar l’equivocació que ahir ens va rondar a l’hora de confondre “London calling” amb “Londons Burning”, enganxem ara una reelaboració del nostre cartell i una versió del segon tema en directe el 1978.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *