Email enviat a la cap de personal d’Ensenyament a Tarragona demanant-li que cobreixi la meva plaça mentre jo faci campanya

(Avui he enviat un email a la responsable de plantilles del Departament d’Ensenyament a Tarragona, que ja ha dit que el meu lloc de treball no tindrà substitut mentre jo faci la campanya electoral, quinze dies lliures a què tinc dret ja que és un “deure inexcusable de caràcter públic”)

Hola Sra. Isabel,

Al meu centre ja he comunicat aquest fet (que tenia dret als quinze dies), però també ho he fet a la Delegació d’Ensenyament perquè la nostra candidatura (la CUP-Alternativa d’Esquerres), que es posiciona completament en contra de les retallades que vostès estan fent en l’educació pública, basarà una part de la nostra campanya en el no cobriment del meu lloc de treball i la desassistència que això provocaria en els nens i les nenes si els professionals de l’educació no tinguéssim seny, molt més que l’administració per a la qual treballem.

Per tant, demano a l’administració que cobreixin la meva plaça durant les dues setmanes que jo faré campanya com a cap de llista per tal que aquestes mesures antisocials tirin enrere i tots i totes puguem tenir una educació pública de qualitat, amb la qual cosa la seva feina segur que serà més agraïda també.

Salut i fins aviat.

Jordi Martí Font

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *