Prendre la paraula

jordimartifont

28 de maig de 2010
9 comentaris

Infectació. Ja ha sortit el llibre!!!

Tot i que semblava impossible (molts i moltes dels qui llegiu això m’heu sentit a dir mil cops que “ja surt la Infectació” o “la setmana que ve”!, finalment el tinc a les mans. És el llibre que recull els articles que durant un any es van publicar en la secció que sota aquest títol d'”Infectació” coordinàvem jo i la Laia Alsina a la “Directa”.
Si ara surt el lllibre és, bàsicament, pel treball que han fet l’Eva Virgili i l’Helena Sardà, que n’han coordinat l’edició. La maqueta l’ha fet l’Arcadi de Difon la Idea , el Quèchua en va fer el logo i la portada, que podeu veure aquí,  el Jordi Borràs. Es vendrà per un preu barat, de cinc o sis euros, i esperem fer-ne moltes presentacions, ja que el llibre el que vol crear és, bàsicament, debat.
Una notícia positiva entre tant de gris alegra uns minutets…

  1. Felicitats mano!!!! a veure quan et montem una presentació i a veure si el patge d’Estat Català o el patge llibertari carreguen les sàrries. Algú va dir fred?????

  2. Enhorabona Jordi, Eva, Helena, Arcadi, Quechua… i tots els que heu fet possible aquest llibre.
    Només un favor; me’n podrieu guardar una copia? bé em sembla que cada cop son mes llibres els que us estic demanant que em guardeu, pero com comprendrás em va una mica malament passarlo a recollir.

    Una abraçada molt gran i seguiu fent aquestes coses tan genials, a vore si seguim infectant i infectant-nos alla on poguem…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!