“Ni Nadal…” a la catosfera balear i més

Tornat de Palma, trobo que altres blocs i indrets web van anunciar la presentació de “Ni Nadal…” Per exemple, la pàgina de l’Obra Cultural Balear, el Blog d’En Xesc Ramis o Tribuna Mallorca. En parla el Magí a posteriori al seu bloc.
La presentació va anar molt bé, penso jo (gràcies a la Caterina, el Tomeu, la Marta, el Magí, el Xesc…) i de Palma me n’he endut les ganes de tornar-hi i la sensació que els carrers estaven buits, pel fred i la pluja suposo. De Can Alcover, la possibilitat de crear un espai com aquest (amb sales d’actes diverses i alhora introductori i recordatori de la vida i l’obra de Joan Alcover); i dels carrers, una presència del català considerable tot i que no majoritària. També he portat materials de diverses campanyes, una litografia de Joan Bennàsser, exemplars de “Cultura Obrera”, un llibre biogràfic de Joan Alcover…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *