Prendre la paraula

jordimartifont

26 d'agost de 2015
0 comentaris

4 de setembre, Assemblea Oberta de la CUP de Tarragona per exposar i debatre la tasca del Grup Municipal a l’Ajuntament

Assemblea oberta CUP 4_09_2015
Aviat es compliran 100 dies des de les eleccions municipals del passat 24 de maig. Per primera vegada, la Candidatura d’Unitat Popular va aconseguir posar un peu a l’Ajuntament de Tarragona amb dos regidors. Continuant amb la nostra vocació de canviar les coses des de baix entre totes i tots, i en compliment de la voluntat de rendir comptes de la feina feta en aquest dies davant de les i els votants i, sobretot, de qui veu en la CUP una eina més per al canvi social, us convoquem el divendres 4 de setembre a una Assemblea Oberta per exposar-vos el balanç d’aquest primers tres mesos d’activitat del Grup Municipal de la CUP. Aquesta trobada tindrà lloc a USTEC-IAC, al carrer August 21 entl., a les 19 hores.

Aquesta serà la segona Assemblea Oberta després de les eleccions municipals, ja que la primera va ser immediatament després del procés electoral. Amb aquesta nova convocatòria us convidem a participar en una reflexió col·lectiva sobre la nostra acció municipal. Alhora, la nostra intenció és rendir comptes amb totes les persones que vulguin participar-hi i amb tots els moviments socials que en un moment o altre han sentit com a pròpia la Candidatura d’Unitat Popular de Tarragona.

Per tal de donar cabuda a tot allò que creiem imprescindible de tractar proposem un ordre del dia que constarà de les següents parts:

1.- Roda de presentacions (10 minuts).

2.- Exposició de la feina feta pel Grup Municipal (20 minuts).

En relació a aquest punt, us recordem que setmanalment hem publicat un resum de l’activitat del Grup Municipal de la CUP a aquestes adreces:

https://www.tarragona.cat/lajuntament/govern/espai-grups-municipal/grup-municipal-cup

http://tarragona.cup.cat/documents

3.- Torn obert d’intervencions (60 minuts).

4.- Presentació de l’Assemblea Municipalista del Poder Popular (10 minuts). La AMPP és la proposta de la CUP per articular un espai crític de trobada entre els moviments socials, la societat civil organitzada, ciutadans a títol particular (joves, desocupats…), entitats i organitzacions polítiques (convidant especialment a la Esquerra Independentista de Tarragona) per donar forma així a una eina consultiva per desenvolupar iniciatives polítiques i plantejar propostes d’acció, contribuint així a l’apoderament popular transformador.

5.- Clausura de l’assemblea.

Esperem la vostra assistència.

Tarragona, Països Catalans, 26 d’agost de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!