Jordi Cots

Sempre molt més lluny

4 de gener de 2014
0 comentaris

Un 2014 excepcional, només depèn de nosaltres

Ja som al 2014!!

Un any de ben segur serà excepcional. Després de 300 anys és al nostre abast recuperar la nostra sobirania, i per tant disposar dels instruments que té qualsevol poble per encarar les dificultats i reptes presents en cada moment.

 

 

Només depèn de nosaltres que assolim amb èxit els reptes que tenim com a país: aconseguir democràticament constituir-nos com Estat, vencent totes i cadascuna de les dificultats i entrebancs que de ben segur ens anirem trobant i ens aniran posant pel camí.

Només depèn de nosaltres continuar la mobilització ciutadana que continuï fent moure les coses, aportant tot el que tinguem al nostre abast en els nostres àmbits quotidians (família, amistats, feina, a les entitats, als centres de salut i/o docents…) parlant, debatent convencent, de la necessitat i conveniència de fer la consulta, i de donar suport a l’Estat català independent (#SiSi).

I els que som càrrecs electes, també només depèn de nosaltres que sense renunciar al nostre pensament, ideologia i programa, donar suport a que les institucions, des de les locals fins les nacionals, actuïn escoltant el clam ciutadà, amb els instruments democràtics que en cada moment siguin necessaris.

Tenim tots un 2014 farcit de feina, i tots hem d’aportar-hi.

He tingut casi un any el bloc institucional inactiu per motius personals. I aquest inactiu molt més temps…

Aquest 2014 els torno a activar com a instruments de suport al procés nacional excepcional que vivim des de la realitat política local del meu poble, Cardedeu.

A nivell local comencem l’any amb una pressió fiscal encara massa alta: un IBI que podria haver estat molt més baix, i una taxa de clavegueram, implantada fa 2 anys, es es podia haver tret (hi dedicaré una una entrada monogràfica).

Aquest més de gener també a nivell local tindrem un o dos plens: l’ordinari de final de mes, i potser un d’extraordinari pel pressupost municipal pel 2014.

I el 20 de gener tenim la continuació d’un culebrot  iniciat a mitjans del 2013 per la denúncia d’un regidor del PP, llavors al govern municipal: el judici a Granollers contra 9 conciutadans del poble -entre altres l’ex-regidor i company de l’executiva local d’ERC, i bon amic, en Miquel Pujades-, per la repintada de l’estelada al mur de l’entrada al poble, que l’Ajuntament llavors governat per CiU-PP va tapar de gris a mitjans d’agost, tot coincidint amb l’inici de la Festa Major…

El 2014 tenim molta feina. Amb tenacitat, fermesa, alegria i convicció, de ben segur ens en sortirem. 

El 2014 salut, república i independència!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.