Jordi Pera

aprenent .....................

20 de maig de 2011
0 comentaris

Fa 4 anys que ens les sentim dir de tots colors. I no passa res.

Fa 4 anys que ens les sentim dir de tots colors. I no passa res. No tenim por, fem el que cal fer, sense clientelisme, creiem que Arenys som tots, rebutgem les pressions que només cerquem el seu propi interès, hem treballat i seguirem treballant per un Arenys més just.

Sóc una gran defensor de la gestió d’en Marc Soler a promoció Local. El defenso sempre que en tinc l’oportunitat i sempre ha de ser  per les acusacions de persones que no creuen en  Arenys, només creuen en ells.

La Regidoria de Promoció Econòmica havia treballat molt poc abans que ell se’n fes càrrec, com a mínim els regidors que jo he conegut: en Benet Maimí i en Santi Fontbona (aquest últim va convinar la regidoria amb l’alcaldia, ja us podeu imaginar que per molt que volgués poc s’hi podia dedicar). Però és que el meu punt de vista és que a molts ja els va bé que no es faci res.

Qui els ha fet el projecte de Centre Comercial a Cel Obert? Qui ha volgut adaptar el mercat municipal al s.XXI amb l’obertura de les parades en un horari més normal, introduint-hi campanyes promocionals, portant-hi la cuina al mercat en col·laboració amb els restauradors? Qui ha posat Arenys en les rutes comarcals i nacionals: xarxa de municipis indians, ruta de la riera…? Qui ha dinamitzat el Calamarenys amb subhastes públiques de peix, exposicions de pesca artesanal, etc.? Qui ha estat l’únic que ha tingut els sants collons de treure a concurs públic la gestió de les guinguetes de les platges que des de la mateixa època del franquisme es donaven a dit? Qui ha blindat bancs, immobiliàries i oficines en planta baixa a Arenys de Mar fent que el preu dels lloguers dels locals fos més assequible per als emprenedors i s’evitin zones fredes comercials? Qui ha aconseguit, a cost zero, un Pla Estratègic de la Vila?

Gràcies Marc per la feina feta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!