La revista Món aualé al Museu d’Art Africà de Belgrad

L’edició especial en paper de la revista digital Món aualé ha arribat al Muzej africke umetnosti / The Museum of African Art de Belgrad, a Sèrbia.
Ivana Vojt, comissària i autora del catàleg de la premiada exposició Mankala, misaona igra (Mancala, joc de pensament) del Museu d’Art Africà de Belgrad, a Sèrbia, ha rebut 7 números de la revista Món aualé, editats fins a l’actualitat, per a “enriquir la nostra biblioteca perquè altres investigadors la puguin llegir i utilitzar”, tal i com ens ha comentat.En el darrer número de Món aualé (núm.7) vam entrevistar a Ivana Vojt. En aquesta conversa ens explicava què va suposar per ella haver rebut el Premi Projecte de l’Any del Comitè Nacional de Sèrbia de l’ICOM, organització internacional de museus i de professionals dels museus fundada dins de la UNESCO. També ens va explicar quin és el secret per reunir la magnifica col·lecció de taulers mancala i altres objectes relacionats de l’exposició “Mancala, joc de pensament”, que es pot visitar ara en format virtual. Aquesta exposició va obrir el 27 de desembre de 2012 i estava programada finalitzar el 10 de juliol de 2013. Degut a l’èxit de visites es va prorrogar fins el 6 d’octubre passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *