Entrevista a Ivana Vojt. Jocs Mancala al Museu d’Art Africà de Belgrad.

En la revista digital Món aualé conversem amb Ivana Vojt, la comissària i autora del catàleg de la premiada exposició Mankala, misaona igra (Mancala, joc de pensament) del Muzej africke umetnosti (Museu d’Art Africà) de Belgrad.

Aquesta exposició ha rebut el Premi Projecte de l’Any del Comitè Nacional de Sèrbia de l’ICOM (Consell Internacional de Museus). L’ICOM és una organització internacional de museus i de professionals dels museus fundada dins la UNESCO que atorga cada any premis en els camps d’aportacions extraordinàries i de ratificació de les activitats dels museus.

En el Museu d’Art Africà de Belgrad (MAA), Ivana Vojt, historiadora d’Art, us guia a través de la història, comparteix les seves experiències dels seus viatges a l’Àfrica i us ensenya com observar els objectes exposats al Muzej afri?ke umetnosti (Museu d’Art Africà) de Belgrad, a Sèrbia.

A Món aualé, conversem amb Ivana Vojt sobre la col·lecció de jocs mancala reunida en l’exposició, sobre què ha suposat per a ella rebre aquest reconeixement i ens fa una valoració, ara que l’exposició està a punt de concloure. Cal dir que degut a l’èxit de visitants, l’exposició “Mancala, joc de pensament” estarà oberta fins el 6 d’octubre de 2013.  L’exposició es pot visitar ara també en format virtual a www.galerijeimuzeji.com. Amb el final de l’exposició, la visita virtual es mourà al segment d’”arxius” de la pàgina oficial del MAA.

En el núm. 7 de la Revista digital Món aualé, podeu llegir l’entrevista realitzada aquest mes de setembre de 2013.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *