Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

8 de novembre de 2007
2 comentaris

SOS Alverna

El Més Tarragona d’avui ens informa que l’Agrupament Escolta Alverna està inquiet davant la possibilitat de que hagi de marxar dels locals que des del 1969, any de la seva fundació, ocupa a l’edifici dels Caputxins. El problema és que aquesta congregació abandona la ciutat i ha deixat la gestió de la cèntrica seu a l’Arquebisbat de Tarragona, qui ja tindria decidit un altre destí pels locals. Tot i les promeses de que de moment no hi haurà canvis, l’Agrupament no les té totes. Tampoc disposa de cap alternativa a curt termini.

Els que vam formar part durant molts anys de l’associació escolta ens afecten especialment aquestes notícies. Per cert que en el meu post del 3 d’agost, parlant de l’escoltisme i de l’Agrupament, vaig rebre un comentari (el signava Aldi) que ja apuntava que es produiria aquesta situació.

Si els actuals components de l’Alverna llegeixen això, que sàpiguen que tots estem al seu costat per moure els fils que faci falta per evitar aquesta espècie de desnonament a què sembla condemnat l’Agrupament. La seva trajectòria, llarga i entranyable, no es mereix aquest final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!