Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

18 de juny de 2009
0 comentaris

Si tries Trias

Segueixo tant com puc les vicissituds municipals de la meva ciutat de naixement. Assisteixo amb pesar, com molts, a una lenta i imparable degradació, en tots els sentits, del què havia estat una gran capital econòmica i cultural: dèficit d’infraestructures, turisme de xancleta, despersonalització dels barris, pèrdua de botigues i llocs entranyables, sorolls, brutícia… Què no suporten els pobres barcelonins?

Culpables de la situació? Molts, des de la política neo-centralista de Madrid fins a l’actual crisi econòmica, passant, és clar, per la discutible gestió dels successius governs d’esquerres (trenta-un anys, ja), plena de banderoles i carrils-bici i progressivament allunyada de la gent normal i corrent.

En aquest sentit, m’ha agradat la intervenció de Xavier Trias a Tribuna Ateneu. Amb aquell estil tant particular que té de dir les coses, molt col·loquial, parla planerament de la seva ciutat i de les coses que no agraden a molts dels seus habitants: “estan passant coses insòlites”, “això és molt gros”, “que no ens expliquin sopars de duro”… Com si fos el veí del davant de casa, perquè així hauria de ser un alcalde. Si segueix aquesta línia, Convergència i Unió aconseguirà a les properes elecciones el tant desitjat canvi de rasant a la política barcelonina i que una nova manera de gestionar s’instal·li al municipi. Ja toca. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!