Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

26 de juliol de 2014
0 comentaris

Sabates noves

Bé, ja tenim el nou administrador dels blocs de Vilaweb. Algú l’ha comparat amb un canvi de casa, una casa més gran, més confortable, amb artificis de darrera tecnologia, on hem pogut decidir el color de les parets i la situació dels mobles.

Jo, de resultes del meu primer contacte amb aquesta nova andròmina, més aviat faria el símil d’unes sabates noves: són les que m’agraden, he pogut triar el model, són del meu número, estan destinades a durar anys… però m’apreten precisament perquè són noves.

La meva poca expertesa amb tot el que tingui a veure amb fenòmens informàtics i virals és ben coneguda de qui tingui l’humor de seguir-me en aquest bloc. Poc sorprendrà, doncs, que hagi quedat una mica abrumat en aquest festival d’opcions de posar, treure i recol·locar categories, enllaços, comentaris, imatges o coloraines diverses, però entre la pròpia intuïció, l’anar provant i la inestimable ajuda de Vilaweb, en forma de suport escrit i videos explicatius, me’n sortiré.

Tot i així, hi ha aspectes d’aquesta nova fesomia dels blocs que no m’acaben de convèncer. Espero que en aquest cas, les sabates no apretin per sempre més. Un exemple són les estadístiques: algú les entén al cent per cent? (No em refereixo al fet d’estar en anglès, obstacle perfectament superable). Segons aquestes estadístiques, les visites m’han baixat un 90 % en una setmana. No crec que això sigui degut a la inactivitat del bloc. Potser l’explicació rau en què ara accedir a qualsevol bloc és més dificultós: l’enllaç et remet a la pàgina genèrica dels blocs, on t’has d’entretenir a buscar-ne un a partir de la seva lletra inicial.

Tota mudança, tornant al símil immobiliari, comporta maldecaps. És d’esperar que amb el temps anem digerint tanta novetat, ens hi anem adaptant i es vagin pulint algunes arestes, i que els blocs de Vilaweb tornin al nivell d’excel·lència d’abans del 18 de juliol (no hi havia cap altre dia per fer el canvi?).

[Imatge: www.sabaterianadal.com]

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!