Comença avui una nova secció: la crítica gastronòmica. El primer a passar per l’adreçador és el restaurant La Bocha. Es tracta d’un modern local tarragoní especialitzat en carns argentines. Bocha, segons el diccionari de la RAE, designa una mena de joc de la petanca, però la imatge de marca del restaurant ens mostra un jugador de polo: queda en el misteri la raó del seu nom.
En tot cas vaig gaudir d’un sopar excel·lent, i això és el que importa. De primer, zapallitos (carbassons) farcits; de segon, un bife de dos dits de gruix perfectament cuit, amb chimichurri; de postres, panqueques (el delit de la Mafalda) amb dulce de leche. Fins i tot el vi era argentí, de Mendoza. El preu més que raonable atenent a la qualitat i al servei.
El millor? El bon tracte del personal, agraït de tenir comensals una freda nit d’entre setmana de novembre (aglomeracions no n’hi havia, el dia que hi vaig anar).
Què es pot millorar? Tenir la carta en català no els faria cap mal, al contrari. Que sigui un restaurant argentí no justifica que el castellà tingui el monopoli de la llista de plats i vins.
Restaurant La Bocha. Vidal i Barraquer, 28. Tarragona. www.restaurantelabocha.com
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!