Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

31 d'agost de 2010
0 comentaris

Primàries de Solidaritat: tret de sortida

Avui a les 20 hores s’ha acabat el termini de presentació de candidatures a les eleccions primàries de Solidaritat Catalana que es celebraran el proper 4 de setembre. Ha començat la campanya electoral. Aquesta és la carta que, com a candidat, he adreçat a tots els simpatitzants i adherits, possibles votants:

“Benvolguts amigues i amics,

 

 

M’adreço a tots vosaltres per demanar-vos que em voteu el proper dia 4 de setembre a les eleccions primàries a candidats per Solidaritat Catalana per la Independència. No cal que us recordi la importància d’aquestes eleccions. Per primera vegada, els adherits a una formació política tindrem l’oportunitat de decidir, democràticament, quines persones, i en quin ordre, conformaran la candidatura oficial a presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya. Això no havia passat mai.

 

Uns em coneixeu personalment. Altres ja heu tingut accés a les meves dades biogràfiques bàsiques. Em considero una persona seriosa i treballadora, que des de fa molts anys he tingut l’oportunitat d’ajudar a Catalunya, a la seva gent, a la seva llengua i al seu terri-tori, en la mesura de les meves possibilitats. Ara aposto il·lusiona-dament pel projecte de Solidaritat Catalana, i seguiré ajudant des del lloc que vosaltres mateixos decidiu.

 

Em comprometo, des d’ara, si surto escollit diputat, a dur al Parla-ment el programa que ha justificat la creació de Solidaritat Catalana: proclamar la independència de Catalunya abans de 2014 o, si això no fos possible, treballar per fer créixer el projecte independentista.

 

Dedicaré també tots els meus esforços a aconseguir la tan reclamada regeneració de la vida política catalana, a lluitar per una societat més lliure, més pròspera i més justa, i a defensar els interessos específics de les comarques tarragonines, la demarcació que m’haurà escollit. Tindré l’oportunitat de fer-vos arribar propostes més concretes en aquest sentit.

 

Us ofereixo serietat, rigor i honestedat. El meu treball parlamentari estarà basat en els principis de dedicació exclusiva, relació directa i continuada amb els ciutadans, transparència informativa i eficiència en l’ús dels recursos a la meva disposició.

 

Us demano el vot a la meva candidatura i una cosa molt més important: el màxim esforç i complicitat amb Solidaritat Catalana per aconseguir entre tots els ambiciosos i il·lusionants reptes que ens hem proposat, i que estan més a prop del que a vegades nosaltres mateixos imaginem.

 

Visca Catalunya lliure!

 

Rebeu una salutació cordial,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!