Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

15 de maig de 2011
0 comentaris

Municipals’11 (9: tindrem un alcalde de Zalamea?)

Els caps de llista tarragonins. Avui: PP i Esquerra

Quan veig el cap de llista del PP, Alejandro Fernández, amb aquella mena de mitja barba que porta, no puc evitar pensar en un personatge del Segle d’Or castellà, d’hàbits negres i golilla al coll, parlant recargoladament:

voto al chápiro, traedme al punto pluma y recado de escribir, pardiez!

Naturalment, el senyor Fernández és un individu del segle XXI, que du ulleres de coloraines, a la moda, i no escriu amb pluma i recado, sinó amb una Blackberry (o com es digui). El que ja no sé si és gaire actual és la seva proposta estrella, la defensa a ultrança de la capitalitat provincial decimonònica de Tarragona. Sigui per aquesta promesa o per altres, hi ha seriosos indicis de que el PP incrementi la seva representació a l’Ajuntament i sigui decisiu a l’hora d’escollir alcalde, que potser serà ell mateix. Posarem un ciri a santa Tecla per tal d’evitar-ho.

Situat a l’altre extrem ideològic, l’alcaldable d’Esquerra, Sergi de los Ríos, intentarà també ser decisiu com ja ho ha estat fins ara. Què és de los Ríos en la meva desbordant imaginació? Doncs em recorda un professor universitari, amb ulleres de miop i americana sense estil, explicant desganadament la lliçó com qui recita la lletania del rosari. Els dits bruts de guix; la mirada diòptrica perduda en un punt de l’horitzó; la ment, pensant en l’hora de sortir pitant cap a casa. No, el Sergi no té glamour. Què hi farem.

L’agenda

Dilluns, 16 de maig, 19 h. Debat polític “Tarragona, capital d’oportunitats”. A l’Hotel Ciutat de Tarragona, amb assistència dels caps de llista.

Dilluns, 16 de maig, 20 h. Acte electoral de Solidaritat Catalana al Catllar, amb la intervenció de Jaume Renyer, Hèctor López Bofill i membres de la candidatura municipal. A la Sala Polivalent.

Dimarts, 17 de maig, 11 h. Cafè al Campus Universitari, organitzat per la Federació d’Entitats d’Acció Social, amb assistència de representants de les diferents candidatures.

Dimarts, 17 de maig, 19,30 h. Acte central de Solidaritat Catalana a Tarragona, amb la intervenció de Noèlia Flores, Núria Cadenes, Xavier Almagro i Alfons López Tena. A l’Antiga Audiència, plaça Pallol, 3.

Dimecres, 18 de maig, 19,30 h. Acte electoral de Solidaritat Catalana als Pallaresos, amb la intervenció de Jaume Renyer, Hèctor López Bofill i Cristóbal Cuesta, cap de llista. Al Casal Municipal, carrer Major, 17.

Dimecres, 18 de maig, 19,30 h. El cap de llista de SI per Tarragona, Xavier Almagro, intervé al “Moutímetre”. Al pub Highlands, Rambla Vella de Tarragona.

Dimecres, 18 de maig, 20,15 h. Trobada amb l’Associació de Veïns del Port, al local de l’associació, carrer Reial 9, de Tarragona.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!