Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

14 de maig de 2011
0 comentaris

Municipals’11 (8: has vist el que fa la teva filla?)

Els caps de llista tarragonins. Avui: PSC i ICV

L’actual alcalde socialista (és un dir) de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, aspira a la reelecció. Si per ell fos, no ho tindria difícil: uns contrincants bastant fluixos i una bona imatge personal l’han d’ajudar per força. Altra cosa és el partit que li dóna suport. Imatge, efectivament, de bon noi, de marit ideal amb qui somnien les senyores formals per la seva filla. Seriós, pulcre, educat, receptiu, com de director de sucursal bancària:

– no pateixis pel teu crèdit, Ramon, et garanteixo que el tindràs

Ballesteros no és Don Ángel Sí Señor, conegut personatge de tebeo, però sí en Fèlix Sí Senyor. Aquest és el seu taló d’Aquil·les, dir que sí sempre i a tothom, i això en política s’ha demostrat que, a la llarga, és nefast, perquè no es poden complir tots els compromisos contrets en moments d’eufòria o de falsa confiança en un mateix. Apoyaré

Arga Sentís és l’alcaldable dels ecosocialistes. Cara rodoneta, mirada fixa, somriure aparentment simpàtic, la boca forçadament tancada… té un no sé què de nina inquietant. Un s’imagina que en qualsevol moment posarà els ulls en blanc, girarà el cap sobre si mateix i ens abocarà a sobre un espès vòmit verd (lògic, és ecologista) de propostes progres. 

L’agenda

Dilluns, 16 de maig, 19 h. Debat polític “Tarragona, capital d’oportunitats”. A l’Hotel Ciutat de Tarragona, amb assistència dels caps de llista.

Dilluns, 16 de maig, 20 h. Acte electoral de Solidaritat Catalana al Catllar, amb la intervenció de Jaume Renyer, Hèctor López Bofill i membres de la candidatura municipal. A la Sala Polivalent.

Dimarts, 17 de maig, 11 h. Cafè al Campus Universitari, organitzat per la Federació d’Entitats d’Acció Social, amb assistència de representants de les diferents candidatures.

Dimarts, 17 de maig, 19,30 h. Acte central de Solidaritat Catalana a Tarragona, amb la intervenció de Noèlia Flores, Núria Cadenes, Xavier Almagro i Alfons López Tena. A l’Antiga Audiència, plaça Pallol, 3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!