Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

13 de maig de 2011
0 comentaris

Municipals’11 (7: parlen els veïns)

La crònica

Dimecres, 11 de maig de 2011, vespre

Trobada del cap de llista de SI, Xavier Almagro, amb l’Associació de Veïns La Unió de Sant Pere i Sant Pau. Interessant exercici en el qual ells exposen els seus problemes i les seves reivindicacions i nosaltres fem propostes i donem a conèixer les línies mestres del nostre programa. Sant Pere i Sant Pau és, de llarg, el barri més poblat de Tarragona i hom diria que també el més oblidat. La seva junta veïnal, presidida pel jove Manu Barea, ens fa partícips de les mancances del seu barri. Són molt semblants als d’altres barris, però són les que els afecten a ells: passos de vianants, il·luminació, centre de dia per la gent gran, CAP obert les vint-i-quatre hores, contenidors soterrats… petites i grans demandes que ens entreguen curosament redactades en un petit dossier.

Al sortir de la trobada, feta al local de l’Associació, el Barça acaba de proclamar-se campió de lliga, i els habitants de Sant Pere i Sant Pau ho celebren com el que més.

(a la imatge, castellers de Sant Pere i Sant Pau, una de les moltes mostres de vitalitat de la societat civil d’aquest barri tarragoní)

Divendres, 13 de maig de 2011, vespre

Nova trobada amb ciutadans de Tarragona. Aquesta vegada al mateix local de Solidaritat, amb els veïns de Terres Cavades i Camí del Llorito. Ens expliquen la seva problemàtica que es pot resumir així: unes vuitanta famílies a qui des de les més altes instàncies municipals se’ls va prometre que podrien seguir vivint a les seves cases, comproven ara amb sorpresa com el nou pla urbanístic no tant sols no ha tingut en compte les seves al·legacions sinó tindran un màxim de quatre anys per abandonar els seus habitatges. Cap dels partits actualment amb representació a l’Ajuntament de Tarragona ha escoltat la seva problemàtica. Solidaritat Catalana sí.

L’agenda

Dilluns, 16 de maig, 19 h. Debat polític “Tarragona, capital d’oportunitats”. A l’Hotel Ciutat de Tarragona, amb assistència dels caps de llista.

Dilluns, 16 de maig, 20 h. Acte electoral de Solidaritat Catalana al Catllar, amb la intervenció de Jaume Renyer, Hèctor López Bofill i membres de la candidatura municipal. A la Sala Polivalent.

Dimarts, 17 de maig, 11 h. Cafè al Campus Universitari, organitzat per la Federació d’Entitats d’Acció Social, amb assistència de representants de les diferents candidatures.

Dimarts, 17 de maig, 19,30 h. Acte central de Solidaritat Catalana a Tarragona, amb la intervenció de Noèlia Flores, Núria Cadenes, Xavier Almagro i Alfons López Tena. A l’Antiga Audiència, plaça Pallol, 3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!