Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

11 de maig de 2011
0 comentaris

Municipals’11 (6: pàrquings i casernes buits)

La crònica

Dimarts, 10 de maig de 2011

Convoquem els mitjans de comunicació a les portes del fantasmagòric aparcament de Jaume I. Obra faraònica de dubtosa utilitat, es va pressupostar en 4 milions d’euros i en va acabar costant 28, reconeguts pel mateix Ajuntament de Tarragona, corresponsable (almenys políticament) juntament amb la UTE concessionària del projecte, de les obres. Si la desviació pressupostària ja és de per si prou escandalosa, s’hi ha d’afegir la gens menyspreable dada de que una bona part d’aquests milions no han estat justificats. El jutjat que porta el cas ha reclamat les corresponents factures que, a dia d’avui, no han aparegut. Per recordar l’assumpte quan més ho hauria de saber la ciutadania, Solidaritat Catalana ha fet aquest petit acte reivindicatiu (a la imatge). Una possible electora que passava per allà dóna la seva peculiar i dràstica opinió sobre el tema:

– jo ho tiraria tot a terra!

De moment, tirar terra a l’assumpte és el que estan desitjant alguns…

Dimecres, 11 de maig de 2011

Passejada per carrers cèntrics repartint tríptics de Solidaritat. Plaça Fòrum, Merceria, carrer Major… fins arribar a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, actualment abandonada. Una innocent acció, consistent en fixar un cartell a la porta reclamant que l’edifici es destini a centre cívic per a la ciutat, ha provocat un petit incident. Alertat per algú de la zona, un cotxe de la Benemérita acudeix amb envejable promptitud. El cap de llista, Xavier Almagro, curtit en la relació amb forces vives de tot tipus, ha d’atendre el requeriment-ordre de treure el rètol de la façana (perquè no teníem permís!). Increïble: l’edifici, cedit en el seu moment a l’Ajuntament quan va deixar de ser una caserna, resulta que continua sent titularitat dels del tricorni. O sigui, deixen degradar les instal·lacions, per dintre i per fora, però no accepten que s’hi enganxi un simple rètol a la porta (amb cel·lo de doble cara, que ni tan sols ha afectat la fusta!).

Una mica més, i ja ens vèiem tots al cuartelillo. Els temps canvien, però no del tot.

L’agenda

Dimecres, 11 de maig, 20,30 h, a l’Associació de Veïns La Unió de Sant Pere i Sant Pau, de Tarragona. Trobada amb el cap de llista de SI, Xavier Almagro.

Divendres, 13 de maig, 19,15 h, al local de Solidaritat Catalana, c. Colom, 5-7 de Tarragona. Trobada amb l’Associació de Veïns de Terres Cavades i Camí de Llorito.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!